pondělí 11. června 2007

Obrazem

Kdyby me pred par okamziky nekdo natacel,tak by vznikl urcite velice komicky snimek.Nemam prehnany strach z hmyzu a podobne haveti,ale ani k nim nemam prehnane sympatie,a ten srsen co mi vlez pod stul a uvizl tam me svym zurivym bzucenim vazne vystrasil.Bohuzel(pro nej) za to zaplatil svym zivotem.

To kdyz mi vleti do pokoje nejaky jiny navstevnik tak mi i muze zapozovat pro fotografii
















Zapomnel jsem se zminit,ze rekonstrukce bytu je uspesne dokoncena a po ranu uz nemusim poslouchat zvuky vrtacek a pochybne vtipy delniku.
V ekologickem duchu nasi domacnosti(ktery jsem do ni uspesne zavlekl)u nas snad nenajdete jine nez usporne zdroje svetelne energie.Vcetne jedne neobvyklosti v podobe diodovych zarovek se zvlastnim modre zabarvenym svetlem.Jejich spotreba je opravdu temer nulova(!) a zajimave je,ze v nich nejakym(mne zahadnym) zpusobem stale zustava jista el. energie a i kdyz jsou zhasnute tak stale malinko sviti.Kdyz pominu tohle a pripominku meho bratra,ze tenhle druh svetla je skodlivy pro oci vice nez svit normalni zarovky (coz je mi taky zahadou..ale co,muj bratr je pochybny fyzikalni nadsenec,tak mu verme) tak se mi to svetlo libi.A dokonce me to donutilo (v lehce podnapilem stavu) si lehnout na zem a vyfotit to : )

ve tme

Žádné komentáře: