čtvrtek 8. března 2007

All week working, two nights drinking


verze 1

19:46 Autobus
20:10 Prijdu do hospody,objednam si pivo a koupim Luckies.Pozdravim osazenstvo
(Deli se na dve skupiny.Prvni jsou kamaradi, lide se kterymi se znam delsi dobu a rad si s nima povidam.Druha skupina jsou lide, ktere potkam jen v tomhle pajzlu.Neznam je, nechci se s nima bavit.Presto je mile pozdravim)
21:10 Treti pivo,probrali jsme co je novyho u kamosu v Praze na koleji(hulili,kalili,parili po siti.Ve skole byli jen dva dny v tydnu,dohromady asi 4-6 hodin) a co v Usti (nic).Umotame jointa.
21:30 Vygumovany jdem hrat fotbalek.
22:00 Dame si pivo,proberem sport a hudbu(popr. pocitacovy hry-tam se ztracim).Osazenstvo v hospode se lehce obmeni(prijde vic znamejch ksichtu).Asi dame jointa a jdem hrat fotbalek.
23:00 Je jedno o cem se bavime(stejne si to nebudem pamatovat).Navstevuju toaletu ve 20ti minutovych intervalech.
23:40 "kamo jdem nekam jinam ne?" cast skupiny se oddeli,jdou na kebab a domu.Zbytek se presune do klubu s reprodukovanou komercni hudbou.Opakuje se zdraveni osazenstva(viz 20:10).Dame vodku nebo pivo.Chodim sem a tam,nebo se opru o zed nebo bar.Piju,kourim a pozoruju lidi ,vetsina je krajne nesympatickych az slizkych,obcas projde neco s dlouhejma vlasama a nohama,na co se da koukat (jestli i bavit,to je otazka).Obcas prohodim s nekym nekolik postrehu z vecera nebo ironickych poznamek na ucet nekoho krajne nesympatickeho,kdo prave prosel kolem (treba vyhazovace s vypracovanou muskulaturou,ale za to s zadnou mimikou obliceje)
00:30 jojo..vodka otupuje smysly!
01:07 autobus domu


verze 2
19.46-00:30 viz verze 1
1:00 Porad jsme v klubu a domu se nechystame.Bud se objevil nekdo zajimavy na komunikaci(zridka) nebo me nekdo prekecal a zustavam.
2:30 Jdem do jinyho klubu s reprodukovanou komercni hudbou.Pijem a koukame na holky jak tancujou.
3:00 Dosly mi Luckies.
3:30 Ze ja vul se nechal prekecat!Zebram cigara.Dam si posledni vodku,uz mam dost a nemam penize.
4:20 za 40 minut mi jede autobus,koukam se na hodinky kazdy tri minuty.Vyzebram od nekoho na Colu.Na baru na me zacne mluvit nejaka holka(boze,jak muze bejt vic opila nez ja?!utikam)
5:03 Sedam do autobusu a okamzite usinam.


Zitra je patek. Let's have a (boring) party!

Žádné komentáře: