čtvrtek 2. srpna 2007

Rain Dogs
























Je vecer.Pred chvilkou jsem stal na balkone,poslouchal vitr (ktery snad predchazi blizici se bource) a pozoroval netopyra,krouziciho kolem lampy.
Je srpen,druha pulka prazdnin..druha pulka leta.

A nic neni tak jak jsem cekal,ze v lete bude.Z nekterych planu seslo,nektere proste nechci realizovat.A samozrejme,se staly veci,ktere nejde predvidat..nektere byly fajn,nektere nikoliv..

Letosni leto je bohate na bourky..ktere mi rozhodne delaji radost..uklidnuji me.Nekolikrat jsem zmoknul..coz me tak nejak ocistilo (obrazne i doslova).

Plan,ze se zas budu vic venovat fotbalu a konecne budu mit trochu natrenovano se rozplynul diky smolnymu(jak jinak) zraneni kolene..vlastne me to az zas tolik nemrzi,premyslel jsem,ze bych mohl delat neco jinyho..posledni dobou me bavi plavat.. (btw.vite,ze levaci jsou nachylnejsi na nemoci a urazy a umiraji drive??)
Nebavi me stat,sedet ani lezet..proste bych jen chtel moct ohnout leve koleno..

Nemam rad srpen.Ackoliv pro vetsinu lidi je to mesic plny pohody,odpocinku a letnich radovanek,pro me je to dost osamely mesic,ktery ve me vzbuzuje urcitou horkost..

A paradoxne se tesim na podzim,ktery me vzdy od vseho osvobodi (tady jen obrazne,protoze na druhou stranu budu mit zase plno povinnosti)
Jen me mrzi,ze na podzim se nedaji delat nektere veci,ktere patri k tomuhle zvlastnimu letu...

Tom Waits a Nick Cave me zcela ovladli v poslednich par dnech...(po kolikate uz)
They Came From Hell...

*("Rain Dogs" Deska z roku 1985 věnovaná "všem tulákům bez domova, kteří se vracejí na známá místa, zmáčeni deštěm")

3 komentáře:

tucznak řekl(a)...

s tema levakama, to je zase nejaky sofistikovany pruzkum panu vedcu?:)

Messiah řekl(a)...

tucznak: to je cista statistika : )
u tech urazu a umrtnosti se to vysvetluje tim,ze svet je prizpusobeny pro pravaky..takze min user friendly pro levaky..zni to celkem logicky..ne? : )

tucznak řekl(a)...

ja myslim, ze svet neni user friendly pro nikoho. jestli mi jako rozumis...:)