sobota 18. srpna 2007

Top 20 (20-16)

Obcas se zamyslim nad tim,jakaze alba bych v tom neustalem prisunu hudby oznacil za moje oblibena,ke kterym se stale vracim a opravdu pro me neco znamenaji.Mam ted fakt docela dost casu..tak jsem se pokusil sestavit jakys takys zebricek..

20.Love - Forever Changes (1967)

Sedesata leta jsou pro me magicka.Zajimavy zivotni styl,volnost a co se hudby tyce jedno z nejplodnejsich obdobi. Poezie v textech,
kreativita,sny,city,volnost.
Jeden z vrcholu psychedelic rocku.




19.The Libertines - Up The Bracket (2002)

S jednou kapsou deravou a druhou vysypanou az na vrchol?
Sex,Drogy&Rock´n´roll?Proste vzit kytaru,cmarat si do texty do osuntelyho blocku a dobyt svet?Je tohle jeste mozny?Vyjimecne..





18.Nick Cave And The Bad Seeds - Let Love In (1994)
Nick Cave..divoky,temny,bizarni,je v nem neco zleho,nasilneho..a kdyz se tahle jeho stranka snoubi s laskou tak...me to neskutecne pritahuje..






17.Coldplay - Parachutes (2000)
Skoda,ze u nas je pop vniman jako neco negativniho.Nastesti tomu tak neni v Britanii.A na Brit Pop jsou tam hrdi jako na soucast narodniho dedictvi.Vazne maji proc.Kazdy potrebuje trochu tehle melancholie..




16.The Strokes - Is This It? (2001)
Mlady kluci s kytarama.Jsou bohati a cool.A malokdo by veril,ze kdyz nekdo zpiva s takouvou lhostejnosti,jakoze ho to vlastne ani moc nebavi,ze to muze znit tak dobre.

2 komentáře:

tucznak řekl(a)...

parachutes jsou fakt vyborna deska. zrovna pred dvema dny jsem ji poslouchal. cestou domu, jak jinak...

Messiah řekl(a)...

jsou.. .)
ale kdyz ji clovek posloucha moc casto..tak..to vetsinou znaci,ze je neco spatne.)